sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Apple Hill

Oltiin tänään isolla porukalla vierailemassa Apple Hill - nimisessä paikassa. Nimensä mukaisesti siellä oli paljon omenoita! I mean a lot!

Päädyin mukaan tälle reissulle kirkon nuorten aikuisten porukan mukana. Kävin viime viikolla enimmäistä kertaa tutustumassa sellaiseen isoon kirkkoon tässä lähistöllä, jossa on iso ja elävä ryhmä nuoria aikuisia. Ihan mieletöntä on se, että ympärillä on iso porukka samanhenkisiä ja samanikäisiä ihmisiä. En oo yhtään tottunut tällaiseen, mutta voisin kyllä tottua. Ihan huippua! Parasta tässä on näiden tyyppien avoimuus ja vastaanottavuus. Suomessa olis varmasti noin sata kertaa vaikeempaa yrittää tutustua ihmisiin. Nää vaikuttaa niin mahtavilta ihmisiltä, että odotan oikeen innolla, että pääsen yhä paremmin tutustumaan niihin :)

Apple Hill on paikka, jossa on kaikkea mahdollista omenoihin liittyvää. Siellä voi poimia omenoita; tarjolla on monia pieniä farmeja, joissa saat itse käydä poimimassa omenat puusta. Lisäksi siellä myyään paljon omenasta tehtyjä tuotteita: karamelliomenoita, omenahilloa, omenapiirakoita, omenadonitseja, omenakarkkeja, omenatoffeeta, omenakaikkea. Whatever you can imagine.

So here's the day in pictures, enjoy!
Stole this picture from Facebook, sorry guys!Joku muukin oli lähtenyt omenoita noukkimaan?
Täällä niitä kasvoi puissa pilvin pimein. Trust in the Lord with all your heart
and lean not on your own understanding;
in all your ways acknowledge him
an he shall direct your paths.
Proverbs 3:5-6

Terkuin, E

Ei kommentteja: