tiistai 26. tammikuuta 2016

California dreaming

Kuten viime postauksessa kirjoitin, tein uudenvuoden lupauksen, jossa lupasin itselleni, että tekisin tänä vuonna paljon enemmän asioita, tarttuisin tilaisuuksiin ja eläisin täysillä. Tämä on alkanut muun muassa niin, että oon viikonloppuisin oikeasti tehnyt asioita, joita haluan tämän vuoden aikana nähdä. Tuntuu että aika menee vaan hurjan nopeesti ohi ja viikonloppuisin olisi niin helppo jäädä tekemään tuttuja ja turvallisia asioita. Mutta en halua olla tuttu ja turvallinen, vaan haluan nähdä paljon! 

Aloitin kirjoittamaan tätä postausta ehkä kaksi viikkoa sitten, mutta monista syistä sen julkaiseminen vähän lykkääntyi. Nämä kuvat on siis tässä kohtaa jo muutaman viikon takaa ja tässä välissä on ehtinyt tapahtua paljon muutakin. Ehkä musta vielä joskus tulee edes semisäännöllinen näiden postausten kanssa? 

Täytynee kommentoida myös sitä, että kuvissa näkynyt sää on nyt jatkunut täällä jo ihan liian kauan. Siis hyvänen aika, suomessa sataa ihan riittävästi mun tarpeisiin. Ja nyt sitten Kaliforniaa riepottelee sääilmiö nimeltä el nino, jonka vuoksi vettä on riittänyt enemmän kun mun tarpeisiin aikoina. Hyväähän se tekee tälle kuivuudesta kärsineelle luonnolle, mutta silti: parempia säitä odotellen!

Otettiin siis pari viikkoa sitten suunnaksi Marin county, johon ajelee tästä reilun tunnin verran. Pääsin ajamaan San Franciscossa, Golden Gate Bridgellä (wuhuu, tämä turistitavoite saavutettu!) ja näkemään ihan mielettömiä maisemia. Täytyy kyllä sanoa, että nousee tähänastisista paikoista kyllä ehdottomasti mun lemppripaikkoihin tämä. Ihanaa luontoa ja ihana meren tuoksu! Käytiin myös Sausaliton kaupungissa, mikä oli aivan älyttömän söpö, mutta valitettavasti oli jo niin pimeetä, että ei sieltä saanut hyviä kuvia. Joskus vielä palaan tonne kyllä uudemman kerran!Äärimmäisen onnistunut otos? :D

Nähtiin myös yksijalkainen lokki! Siinä se töllisteli kauhean tomerasti ja tukevasti, vaikka olikin elämänsä aikana kokenut aika kovia.Turisti!

Ei kommentteja: