keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Let your fears go and just enjoy the ride

St. Petersburg, Florida

Here we are. Training school on virallisesti alkanut ja ollaan asetuttu tänne Tampa Bayn alueelle hotelliin. Matkustuspäivä oli vähintäänkin mielenkiintoinen. Opin päivän aikana sen, että yhden lennon myöhästyminen johtaa myöhästymiseen jatkolennolta. Tämä johtaa muutamaan stressin hetkeen ja ylimääräisiin sydämentykytyksiin. Lisäksi tämä luonnollisesti johtaa muutoksiin aikataulussa ja reitissä. Tämä johtaa siihen, että juokset London Heathrowlla terminaalista toiseen ja joudut käymään kahdessa ylimääräisessä turvatarkastuksessa. Tämä johtaa hikiseen ja väsyneeseen matkaajaan. Kaikki tämä johtaa tietysti siihen, että kun viimein pääset USAn kamaralle, on matkatavarat hukkuneet jonnekin matkan varrelle. Kun vihdoin luulet selvinneesi iloisesti perille istuessasi viimeisellä jatkolennolla, joutuukin viimeinen lento sään armoille, kun ukkosrintama piiskaa Tampaa. Laskeutumislupia ei jaella. Matka jatkuu vielä ylimääräiset puoli tuntia ja lopulta saavut perille yli neljä tuntia alkuperäisestä aikataulusta jäljessä. Ilman matkalaukkuja. Kello on niin paljon, että lentoyhtiöiden tiskit eivät ole auki, joten tämäkään ei ole niin simppeli homma. Lopulta löydät kuitenkin jonkun ihmisen, joka tietää asiasta jotain ja pääset nukkumaan. 

All in all, oli yllättävän helppo ja kivuton matkustuspäivä, enkä voisi olla iloisempi siitä, että oon vihdoin täällä! Niin ja laukutkin ovat jo saapuneet (tiistaina), eli ei tarvitse enää kärvistellä ilman tavaroita.

Nyt siis kouluttaudutaan St. Petersburgissa, Floridassa. Täällä on Hurricane season ja ilmakin on sen mukainen. Hurrikaani Erikan jäänteet on pyörineet tässä alueella ja tulleet alas sateena ja ukkosena. Täällä on lähinnä satanut, mutta Tampan alueella on ollut ukkosia ja sadetta niin paljon, että se on aiheuttanut jonkinsortin tulvia. Ollaan katseltu mun huonekaverin kanssa uutisia ja kummasteltu sitä, että mitä kaikkea mahdollista yhden maan alueella voi samanaikaisesti tapahtua.


Tää city on kyllä kaunis, se täytyy sanoa. Hassua miten täällä on palmupuita ja kaikkea ihan erilaista kasvustoa. Katujen vierustat kuhisee sisiliskoja! Training on alkanut hyvin ja on ollut kiva tutustua muihin au paireihin. Kaikki meistä lähtee kyllä ihan eri puolille usaa sitten loppupeleissä. Ollaan kyllä niin erilaisia ja niin eri kulttuureista, että on ollut aika huvittavaa yrittää toimia yhdessä porukkana. On ihan mielettömän hauskaa huomata miten eri tavoin eri maissa toimitaan.

Vapaa-ajalla ollaan syöty perus jenkkiruokaa (eli kaikkee epäterveellistä) ja käyty katselemassa kaupunkia. Tänään mennään yhden meidän järjestön regional representativen kanssa syömään meksikolaista ruokaa ja tavataan paikallisia au paireja. 

  

 Kaikki siis hyvin täällä auringon alla. Uusia seikkailuja odottaen! Vielä pari päivää täällä Floridassa ja perjantaina sitten nokka kohti Kaliforniaa :)

-E

Ei kommentteja: